Pizza next level
Hoe bereid je professioneel de allerbeste Napolitaanse pizza’s?
Perfecte fermentatie, dunne bodem, een top cornicione, de perfecte disco di pasta, licht verteerbaar, verrassend en niet te vet.
Kortom, stijg boven de markt uit en kom met een gezonde en heerlijke ambachtelijke pizza.
Dit is een ander proces en onvergelijkbaar met de vette hap die je op de hoek van de straat kan kopen.
Hier komt het klassieke Napolitaanse vakmanschap samen met de hedendaagse innovatieve voedseltechnologie en het inzicht van de goed opgeleide product bewuste chef of pizzaiola.
Maar daarna kan ook iedere medewerker dezelfde kwalitatief hoogwaardige pizza‘s bereiden.
Want het bereiden van een pizza next level is naast ambacht en kennis een gestandaardiseerd proces.
Klik op onze routekaart en bekijk het proces.
Het proces is gericht op de bovenkant van de markt qua kwaliteit, smaak en beleving.
Het proces garandeert een constante hoge kwaliteit en gunstige kostprijs.
Het proces zorgt voor snelheid en toch rust in de keuken.
Het proces is de garantie voor tevreden klanten, die graag bij u terug komen.
Kortom; stop met de handjes in het deeg en de nostalgische oven, dit geeft een leuk plaatje, maar levert u veel stress en weinig rendement op.
Korte film:
Daarnaast verwacht uw gast een kwalitatief hoogwaardige en lekkere Napolitaanse pizza die snel geserveerd wordt, ook al is het druk.
Wilt u ook tot de top behoren en is een uur capaciteit van 100 perfecte pizza’s en libretto’s in de piek (of meer) uw doel?
Mail of bel ons en wij komen met het juiste voorstel om dit betaalbaar te realiseren en uw rendement aantoonbaar te verhogen!
Pizza next level - Maak een afspraak
Archief > 2021
september
augustus
juni
mei
april
- 29-04-2021 - Meer rust in uw organisatie
- 23-04-2021 - "Rust roest" - Een oud gezegde en van toepassing op uw appartuur?