Visie
Wie zijn uw gasten, wat verwachten zij van u en wat wilt u hen bieden? Onze adviseurs en ontwerpers denken met u mee en zijn door hun jarenlange ervaring en kennis van de modernste technieken in staat een visie te ontwikkelen die tot verrassende oplossingen leidt. Van 30 tot 3.000 maaltijden per dag, binnen het gestelde budget, rekening houdend met de technische en maatschappelijke wensen en mogelijkheden? Wij adviseren u en maken vervolgens het passend ontwerp. Uiteraard werken wij nauw samen met alle betrokken partijen zoals uw facilitaire dienst, cateringmanager, architect, aannemer en installateur. Bert Muller coördineert alle noodzakelijke voorbereidingen voor de installatie en draagt zorg voor het gewenste eindresultaat. Ook na de installatie en oplevering blijven wij graag betrokken bij uw organisatie. Service, onderhoud en keuringen van uw keukenapparatuur zijn immers essentiële voorwaarden voor de continuïteit van uw bedrijfsvoering. Wij nemen u ook dan alle zorg uit handen.